Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (5.85 secunde)
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP):
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Anunt de ultima ora de la meteorologi. Toata Romania e vizata de asta! Anunt de ultima ora de la meteorologi: Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un avertisment pentru mai multe zone ale tarii.
In acest weekend, Romania trece la ora de iarna. Sambata noapte, ceasurile se dau cu o ora inapoi, astfel incat ora 04.00 va deveni ora 03.00.
Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. ... BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, la Cotroceni cu partidele parlamentare. ... Se discuta despre introducerea votului uninominal, modificarea Constitutiei, dar si despre alcatuirea unei noi majoritati parlamentare care sa duca la formarea unui nou executiv stabil.
Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30 Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Galceava economistilor pe efectele salariului minim "Dar, d-ra profesoara, salariul minim ajuta pe cei cu venituri mici si oricum nu stim sigur ca influenteaza negativ firmele!", spuse pe un glas destul de ridicat Sergio, un masterand, in cursul de microeconomie Discutam, ce e drept, un pic mai aprins ca de obicei, despre efectele salariului minim.
9 din 10 elevi au optat pentru religie la scoala (Autor :
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. Cat de utile sunt cu adevarat noile asistente personale:
Va mai amintiti ultima data cand v-ati grabit sa ajungeti acasa pentru cateva momente de intimitate? ... Daca stiti totul despre sex, ar trebui sa nu gasiti asa de usor scuze - suntem prea obositi, hai sa o lasam pe weekend etc.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie: ... - Nu stim data la care s-a nascut Catalina Porumbel, ce studii are.
Ne-am invatat sa copiem de toate de la americani, mai mult rele decat bune, iar acum, cand vedem ingroziti consecintele, nu ne place! Ne obisnuiseram sa vedem doar la stirile de la ora 5.00 cum elevi de liceu fura pistolul bunelului din sertar si-si impusca colegii in cap.
Asa cum a dovedit si dezbaterea de la Hilton, scandalul Matusa are zeci, sute de conotatii politice, morale, sociale.
google-analytics.com